Sticky gehaktballetjes
Sticky gehaktballetjes.
- 500 gram rundergehakt
- halve ui
- paneermeel 30 gram
- TL zout
- TL zwarte peper
- EL ketjap manus
- EL sojasaus
- 1 ei
voor de saus:
- 1,5 EL appelazijn
- 2 EL ketjap manus
- 2 EL sojasaus
- 1 TL bruine suker
- 3 a 4 EL honing
- EL mauzena
- 2 tl knoflook poeder / geperste knoflook
Bereiden:
Gooi het rundergehakt in een kom
panneermeel
TL zout
TL zwarte peper
TL knoflookpoeder
halve ui
1 ei
1 EL ketjap manus
1 EL sojasaus.
maak balletjes van 30 gram.
even aanbakken in een pan.
Nu de saus maken door de appelazijm ketjap manus, sojasaus, bruine suiker, honing, mauzena en knoflookpoeder in een pan. even aan de kook brengen de balletjes erbij en mooi laten inkoken totdat de saus mooi dik word.
recept van